¡BIENVENIDOS! – BENVINGUTS!

Coincidiendo con el inminente inicio de 2010, estreno este blog con la intención y el  deseo de crear un espacio de comprensión, comunicación y encuentro para compartir la esencia de la vida, aquello que nos hace vibrar alto…

Cada uno de nosotros tenemos la capacidad de crear y transformar nuestro entorno, de hecho lo hacemos continuamente con más o menos consciencia.

DE TOTS ELS COLORS pretende también hacer visibles a personas que brillan con luz propia,  que viven y conviven con coherencia y compromiso, aquellos que construyen día a día otra realidad. . .

Gracias de antemano por vuestra participación.

Abrazos y  los mejores deseos,

Elena Lorente Guerrero.


47 respuestas a “¡BIENVENIDOS! – BENVINGUTS!

Add yours

  1. Felicidades al Blog y a Elena por su primer aniversario!!!
    Gracias Elena por ofrecernos un blog tan interesante, un portal de conocimiento, hecho con mucho amor y dedicación que se merece todo el éxito que ya ha cosechado en este primer año de vida.
    Deseo lo mejor para tí y el blog este año 2011.

    Un beso muy grande!

    Me gusta

  2. Moltes gràcies Elena per convidarme a conèixer el teu blog.
    No vull ser repetitiva però em sembla una iniciativa encertada i sens dubte amb un sol destí: » L´Enrequiment » de tots els que hi podem accedir, perquè la feina ben feta sempre es gratificant ! Et felicito !

    Me gusta

  3. Enhorabuena por el blog,me gusta mucho la iniciativa y no dudes que contribuiremos alguna/os de nosotros. Gracias por invitarnos a visitarlo y participar.Un abrazo!!

    Me gusta

  4. M’uneixo als agraiments per la teva idea, jo tambe l’he compartit amb persones del meu entorn i tambe participare en comentaris que pugui.
    Gracies de nou
    Fina

    Me gusta

  5. Bueno Elena, que te voy a decir que no te cuente cada martes… solo decirte que muchas gracias por tus consejos y tu apoyo..eres una persona muy humana ojala te hubiera conocido antes,nos conocemos de tan solo 5 meses pero me has llenado como si hubieran sido años que sepas que te he cogido muchisimo cariño…sigue asi y muchas felicidades por tu blog!!! un besazo y hasta el martes.

    Me gusta

    1. Muchas gracias Leticia, creo que no merezco tanto…
      Las personas nos encontramos y conectamos justo en el momento adecuado, es un ganar-ganar, las dos aprendemos. Esa es la magia de la vida… Yo también te tengo mucho cariño y te deseo lo mejor de corazón 🙂

      Me gusta

  6. Què bonic!!!!
    Elena, no et conec però veig que tens al teu voltant moltes persones que t’estimen i saben valorar una feina ben feta. Ara jo, soc una més.
    Soc diplomada en treball social i treballe amb persones amb malatia mental greu, majoritàriament psicòtics crònics. Un dia d’aquestos compartiré amb vosaltres alguna espriència. Bon dia a tots i a totes.

    Me gusta

  7. Estimada i brillant Elena,
    estava una estoneta viatjant pel teu blog i m’he sentit tant i tant bé…
    Quina sort tenim de poder disfrutar de la teva iniciativa i que generosa ets compartint-la.
    Moltes gràcies. Una abraçada,
    Montserrat

    Me gusta

    1. Estimada Montserrat 🙂
      Moltíssimes gràcies! gràcies de cor pel teu acompanyament i suport, són molt importants per a mi.
      Em fa tanta il.lusió que t’hagis sentit tan bé passejant pel blog! ja saps que és el meu gran desig, crear un espai net, amb llum i amb riquesa per a tothom.
      Aviat els lectors disfrutaran de la teva grandesa…, no avanço més 😉
      Un petó enorme i dolç de tots els colors 🙂

      Me gusta

  8. ELENA despres de llegir els comentaris estic orgullosa de compartir amb tú tantes i tantes sensacions ¡¡¡ treballarem i continuarem manifestant tot alló que tú i jo sabem. gràcies per obrir una porta i en concret aquesta. petons i bon cap de setmana.

    Me gusta

      1. Hola Elena,
        A la fi he trobat el moment d’entrar al teu blog i ara veig que he tardat massa! Em sento molt afalagada pel fet de permetre’m participar i compartir totes aquestes experiencies.
        Des del principi em va impactar la serenor que desprens, la llum que sembla que emana de la teva persona i que embolcalla als que t’envolten. Es un gran privilegi haver-te trobat, de sobte, en el cami de la vida. Aquest blog em sembla formidable.

        Me gusta

  9. Elena,
    retrobar-te avui a urgències m´ha fet molta il.lusió, de veritat.Quan hem sortit la meva filla m´ha dit : «Mama, que sou amigues?».I li he dit: «Sí, no fa gaire que ens coneixem, però conectem bé».
    Has apostat per un bon projecte.Com dirien els britànics, vas fer una bona «New Year Resolution» quan vas decidir obrir aquest blog.
    Endavant!

    Marta

    Me gusta

    1. Moltes Gràcies Marta!

      Cada cop més, les evidències em demostren que les persones vivim «en xarxa» connectades a través d’un fil invisible, intangible i essencial…, sensible i molt resistent, l’Amor.

      L’Amor és una qualitat d’Energia que facilita que ens trobem, retrobem o reconeixem… en el camí de la vida.

      Per a mi també ha estat una alegria trobar-te, també sento aquesta connexió més profunda i sòlida que les 4 vegades literals que ens hem trobat. Però no ha estat casualitat no, … ets una dóna amb una llum molt especial i aviat els lectors ho podran descobrir a través del blog…. no avanço res més 😉

      🙂 Gràcies i un petó gran de bon dia! 🙂

      Me gusta

  10. Ei,,,ya me he unido al «clan del positivismo y la energia,,» TU NUEVO PROYECTO.
    Que gran idea y que bonito el compartirlo conmigo y todos aquellos que te conocemos, porque creo que todos pensamos en la autenticidad de persona humana que nos transmites como ser, y todo lo que nos puedes llegar a enseñar de ti y de nosotros mismos, ya que eres una persona que tienes esa virtud, de hacernos mirar por dentro como personas y transmitir a los demas.
    Gracias por confiarnos tu iniciativa.Estare en contacto,,,,,
    Un beso muy fuerte…………….MJ

    Me gusta

  11. Estimada Elena,

    Moltes gràcies per enviar-me el teu Blog, quina maravella, els que tenim la sort de gaudir de la teva estima, som privilegiats. Tan de bo, s´encomani.

    Petons.

    Maite.

    Me gusta

  12. Estimada amiga….felicitats per l´inauguració del Blog, sé l´il.lussió que et fà…
    Una eina més per estar amb contacte i poder expressar tot el que ens mou per dintre….
    Gràcies per compartir-ho amb nosaltres…
    Una aferrada i salut pel 2010.

    Me gusta

  13. Hola wapísima!
    Molt bé pel blog! Sort que tenim persones reals com tu al planeta! El teu blog representa una empenta per a la infermeria de qualitat
    Aprofito per a desitjarte un molt feliç 2010, ple d’Amor, Llum, Salut, Colors, … i tot allò que necessitis!!

    Me gusta

  14. Querida amiga mi mas energético saludo a tu iniciativa,siempre has sido y continuaras siendo una luz muy brillante,parte de la cual ha alumbrado mi camino,en mi oscuridad actual poder «ver» una luz como esta es sin lugar a dudas un gran privilegio.
    Saludos a JM y un beso enorme para ti,TQM

    Me gusta

Deja un comentario

Crea una web o blog en WordPress.com

Subir ↑